Raskere, billigere – bedre

Artikkel fra Conpot, nr 9/2011

Artikkel fra Conpot, nr 9/2011

Per Joar Myhre i Levox var på plass for å svare på spørsmål fra maskinførerne. - Vi har fått veldig god respons, avslørte han da.

Levox fra Sagvåg leverer ekstrautstyr til gravemaskiner, men har et naturleig hovedfokus på Acculinder EPC Systemet. Under messen fikk de besøkende prøve gravemaskinen med systemet på, og de merket omgående forskjell.

Systemet sørger for større oljeflyt i hydraulikken. Dette fører igjen til at maskinen graver raskere og dette er kostnadsbesparende. Dieselforbruket vil altså gå ned med dette systemet. – Helt rått, jeg merket forskjellen fort, sa en lykkelig maskinførr som var innom samtidig som Conpot.

Positive tilbakemeldinger
Mange kom innom Levox-standen for å lære mer om systemet som kan føre til store kostnads- og tidsbesparelser og tilbakemeldingene var positive under hele messen. Den enkle monteringensom ikke innebærer sveising og andre tyngre operasjoner overrasket også mange. Acculinderen benytter seg av lagret energi og skal gjøre bommen nærmest vektløs. En hastighetsøkning på 20% gjør ufattelig store forskjeller for entreprenøren. –Dette produktet har en stor fremtid, og vi kaller det en kraftpakke uten sidestykke. Mindre slitasje, raskere gravesyklus og mindre dieselforbruk er ubestridelige argumenter for enhver seriøs entreprenør, avslutter daglig leder i Levox,  Per Joar Myhre.