Acculinder EPC System

Acculinder EPC System er et patentert system for gravemaskiner. Det skåner miljøet ved å redusere dieselforbruket samtidig som det øker effektiviteten.
Acculinder EPC System virker etter et enkelt prinsipp. Det er mye av det samme som skjer når du setter acculindersystemet på en gravemaskin som når du åpner bagasjelokket på en bil; du får hjelp av gassylindre til å ta av for vekta.

Les brosjyre her

Vektløs gravemaskinbom

Dagens gravemaskiner bruker det meste av motorkraften til å løfte selve utstyret og ikke det som ligger i graveskuffen. Det gjør at unødig mye drivstoff og motorkraft brukes til ingen nytte.

Med Acculinder og tilhørende ventiler påkoplet det eksisterende hydraulikksystemet, vil maskinen få lavere trykk på hydraulikken og større oljeflyt; variabel pumpe «girer» opp og ned oljeflyten i forhold til tyngden av bommen, og systemet gjør bommen nesten vektløs. Det fører til at du får en maskin med raskere gravesyklus, som igjen betyr mer utført arbeid pr time.

Acculinder EPC System gir deg:

  • mindre dieselforbruk
  • mindre slitasje på pumper og motor
  • raskere gravesyklus
  • bedre miljø
  • høyere annenhåndsverdi

Du vil i gjennomsnitt spare ca. 10-15 % dieselforbruk, men vi tror ikke dette vil være avgjørende for deg som kunde. Du vil velge Acculinder fordi du får bedre kjørekomfort, raskere maskin, mer arbeid utført pr. time. Det avhenger av arbeidsoppgavene, men en gjennomsnitt på 10-15 % ekstra utført arbeid uten å øke dieselforbruket er et forsiktig anslag. Og for deg som entreprenør er det utført arbeid pr. time som teller. Så får det heller bli en hyggelig bonus for deg og miljøet at det blir mer gjort uten at dieselforbruket øker. Det understreker bare behovet for å få påmontert acculindersystemet, for det blir en investering som øker lønnsomheten. Ikke bare på gjeldende maskin, men avhengig av type arbeid, også på hele arbeidslinjen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *